Menu
Menu

Novinky

Akce a novinky náší restaurace

Anebo i dvě, tři…
Přijďte na jedno
Záleží, jak to máte rádi. V partě kamarádů, ale i v soukromí ve dvou se v restauraci U Dvou Pánů pije nejlépe. Někdy vám do nálady zahraje živá hudba, jindy si tu vychutnáte klid soukromého jednání. To zajišťuje členitý interiér, kdy každý stolek má své oddělení od zbytku restaurace. Navíc lokace poblíž Václavského náměstí nahrává jak k pracovní schůzce (třeba se zahraniční návštěvou), tak k obědovému meníčku.

Ale vraťme se zpět k pivu. Kromě klasického Staropramenu, kterého je Praha plna, u nás objednáte na 50 druhů lahvových piv z celé České republiky. Chcete borůvkový ležák z Černé Hory, nebo upřednostníte svrchně kvašený tmavý ležák z Náchoda? Či ochutnáte žitný speciál Regent z Třeboně?

Že zrovna pivo nemůžete? Nevadí! Mysleli jsme také na milovníky nealkoholického piva a rozhodně bychom se nespokojili s tuctovou klasikou v podobě Birellu. Co byste řekli na nealko švestkové pivo z Humpolce?

Konečně vám odpadá to dlouhé dohadování se s kamarády, kam teda dneska zajdete na jedno. Jak vidíte, v naší restauraci si najde každý to své. Dokonce i ten, kdo po alkoholickém nápoji netouží.

Kdo by odolal specialitě vonící Novým Zélandem i Českem zároveň?
Kdo by odolal specialitě vonící Novým Zélandem i Českem zároveň?
Dneska tu pro vás máme hádanku. "Je to chutné, v názvu to má Wellington, ale na Novém Zélandu to nenajdete. Co to je?" A ještě jedna nápověda - servírují to v restauraci U Dvou Pánů nedaleko Václavského náměstí v Praze.

Kdo hádá, že Wellington je název speciality v naší restauraci, hádá správně. Kdo stále netuší, ať nahlédne do jídelního lístku. Komu se nechce hledat v menu, tak pro něj odkryjeme toto šéfkuchařovo tajemství na dalších řádcích.

Vybavte si statné krávy, jak pobíhají po louce a rozhodně se netísní v koutku chléva. Argentina, Nový Zéland… Ticho, klid, tráva a krávy.

Pruh svaloviny pod páteří tohoto zvířete je ten nejlahodnější kousek, který mezi hovězím masem může být. Tenderloin neboli svíčková je křehké, jemné a hlavně libové maso. Pro svou křehkost je excelentní k přípravě minutek, zejména steaků.

Nyní si představte tuto hovězí svíčkovou, jak je pomalu pečena v listovém těstě. Následně ji mistr kuchař servíruje na talíř společně s hříbkovým ragú, sušenou šunkou, bramborovo-máslovým pyré a omáčkou Madeira.

Tento gurmánský zážitek nazvaný "Wellington" je u nás servírován vždy pro páry či dvojice kamarádů. Pokud chcete potěšit svou drahou polovičku a zajímá vás, co v sobě ukrývá tajemná omáčka s názvem Madeira, přijďte hovězí specialitu ochutnat přímo k nám.
Jídelní lístek

Rezervujte si stůl zdarma, pohodlně a spolehlivě